Астролог Борис Булатов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поговорив на тему гороскопу на весь листопад, поки Меркурій знаходиться в знаку Скорпіона (з 6 по 24 число).

Почав чоловік з Овнів, яким потрібно напружити аналітичні здібності, щоб застосувати їх там, де потрібно розібратися з різноманітними питаннями на предмет виправлення помилок, криз і звільнення від вантажів. За його словами, представникам цього знака Зодіаку потрібно сконцентруватися на матеріальних питаннях, пов'язаних з боргами, кредитами та інвестиціями.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Для Тельців настає важливий період при взаємодії з партнерами - переговори, встановлення контактів. Все повинно перейти в практичну сферу. І дуже важливо не сперечатися.

Близнюкам Борис Булатов повідомляє: "Можна дуже довго і з успіхом говорити, що халва дуже солодка. Тільки ось у роті від цього солодше не стане. Тому крім інформаційного забезпечення заробітків вам необхідно докладати і практичні дії".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інтелект допоможе ракам використовувати і генерувати сприятливі обставини. В цей час потрібно постаратися стати більш артистичним, комунікабельним і застосовувати практичні дії та вміння для інформаційних перемог.

Люди біля поїзда, скріншот: Youtube
Люди біля поїзда, скріншот: Youtube

Глибина думок Львів той фактор, якому можуть позаздрити багато. Намагайтеся не йти від реальності, обмірковувати сімейні справи і втілювати всі ідеї, пов'язані з ремонтом, будівництвом та інше.

Борис Булатов, скріншот: Facebook
Борис Булатов, скріншот: Facebook

Борис Булатов, скріншот: Facebook
Борис Булатов, скріншот: Facebook

Нагадаємо, астролог Влад Росс розповів, що у людей буде зі здоров'ям у листопаді 2021 року

Як повідомляв "Знай.ua", скасуйте манікюр і займіться побутом: чого краще не робити під час місячного затемнення 19 листопада

Знай.ua писав, зближення великих планет і місячне затемнення: які астрономічні події чекають українців у листопаді