Стало відомо про те, що помер відомий радянський письменник-сатирик Віктор Коклюшкін. Чоловікові було 75 років, а його розповіді і виступи залишилися в золотому фонді радянського гумору.

Віктор Коклюшкін був драматургом, письменником-сатириком, і просто хорошою людиною. Народився він в Москві 27 листопада в 1945 році, і за все своє велике життя зробив багато хороших речей, які будуть жити в пам'яті людей ще довго.

Віктор Коклюшкін, фото: вільне джерело
Віктор Коклюшкін, фото: вільне джерело

Є автором знаменитих гумористичних монологів "Але, Люся"," ми з Петькою"," Однокласники"," Конкурс краси", і багатьох інших.

Багато років він виступав один, а його монологи часто виконував Євген Петросян, Володимир Винокурс, Ефіс Шифрін і багато інших.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свою творчу діяльність розпочав у далекому 1969 році, і спочатку писав лише для газет і журналів того часу.

Віктор Коклюшкін був двічі дружина, і від першого шлюбу у нього є дочка, яка є дружиною відомого російського телеведучого Володимира Соловйова. Від другої дружини у нього народився син, і йому вже 37 років. Він художник оформлювач.

Помер він у віці 75 років, не доживши до свого наступного дня народження всього два тижні. Деякі джерела стверджують, що причиною загибелі є серцева недостатність, проте так це чи ні - невідомо.

Віктор Коклюшкін, фото: вільне джерело
Віктор Коклюшкін, фото: вільне джерело

Коли і де відбудеться прощання з письменником - невідомо, інформація з'явиться пізніше, але рідні та близькі дуже важко переживають втрату рідної людини.

Нагадаємо, що пішов з життя легенда СРСР: за його порадою зверталися мільйони людей

Раніше повідомлялося, що умер Шмідт з серіалу" Бригада", який охороняв Сашу Білого

Також, умер екс-прем'єр-міністр України Юхим Звягільський: серце зупинилося після важкої хвороби