У мережі розмістили дуже актуальну і корисну інформацію, яка стосується інвестицій в криптовалюту. Один дуже відомий мільярдер прокоментував своє бачення щодо криптовалют.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "РБК-Україна"

Нагіб Савіріс - один з єгипетських мільярдерів повідомив, що інвестування в криптовалюту є не дуже правильним рішенням. На думку бізнесмена, інвестування в криптовалюта - дуже ризиковане заняття.

Навіть незважаючи на те, що всім недавно загальна ринкова капіталізація криптовалют досягла $3 трлн, єгипетський мільярдер заявляє, що курс цих валют дуже сильно залежить від зовнішніх обставин, а криптокошельки, де зберігаються активи можуть зламати.

Криптовалютний гаманець, delo.ua
Криптовалютний гаманець, delo.ua

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагіб Савіріс розповів, що інвестування в дану сферу може принести користь тільки для деяких людей.

Крім цього, Єгипетський бізнесмен повідомив, що інвестиції в криптовалюту не входять в рамки його інтересів.

Варто відзначити, що один з найбагатших чоловіків Єгипту вважає, що ризики пов'язані з кріптовалютнимі інвестиціями не виправдовують своїх коштів. Він назвав два фактори, які, на його думку, є дуже небезпечними: надмірна залежність від вкладень інвесторів і загроза злому кріптокошелька.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Володимир Зеленський заговорив про другий президентський термін.

Нагадаємо, що українцям показали приховані функції на Айфоне.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі розповіли, на які гроші живуть безробітні українці.