Національний банк України опублікував курс валют на п'ятницю, 12 листопада.

Не встигли ми озирнутися, як пройшов вже другий тиждень останнього осіннього місяця. Зовсім скоро настане третя, а поки ми обговоримо нові котирування, виставлені на п'ятницю перед стабільними вихідними (субота, неділя).

Американський долар з усією впевненістю опускається все нижче і нижче, в четвер вартість цієї валюти склала неймовірні і дуже приємні — 26,0575. Валюта щодня змінюється і зараз ціна долара США виявилася на п'ять копійок дорожче, ніж у четвер — 26,1022 грн за одну одиницю.

Головна європейська валюта здійснює аналогічні рухи, не затримуючись на місці. Вона падає все нижче і нижче, за прикладом американського долара. 11 листопада вартість євро склала 30,1186 грн за одну одиницю. Десь на такому рівні і тримається ця валюта останнім часом. Але в п'ятницю, 12 числа, ціна опустилася нижче 30 гривень - 29,9144.

Польський злотий практично не змінюється, зміни мінімальні - по кілька копійок в один і інший бік. Зараз вартість становить — 6,4672 грн. А ось за десять російських рублів доведеться віддати - 3,6697 грн.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 12 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2610,22 гривень (+4,47 грн).

100 євро - 2991,44 гривень (-20,42 грн).

Курс валют на 12 листопада, скріншот: НБУ
Курс валют на 12 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 11 листопада покаже, хто тут великий бос: гривня осідлала долар і євро без докорів сумління

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua писав, куріть сигарети - готуйтеся платити: українцям назвали причини постійного зростання цін на тютюн