Українець нарвався на хамство з боку продавця в магазині, просто поцікавившись ціною ковбаси. Про це сам покупець розповів у спільноті «Чорний список».

Як уточнюється, мова йде про Одеський супермаркет, розташований на вулиці Академіка Корольова.

«У магазині #Два_Шага на вул. Академіка Корольова, 94, ковбаса продавалася без цінників, на моє прохання надати мені ціну, послали на три веселих букви. # Одеса", - поскаржився ображений клієнт. На знімку, яким він поділився, видно, що на ковбасі або поруч з нею дійсно відсутні таблички з ціною товару. Це є порушенням правил торгівлі.

"Бідолаха", "Автор, міняй зовнішній вигляд, манери, говір (не знаю, що ще), щоб побачивши тебе не посилали, як останнього поца. Напевно, якось так", "А на стікері позаду ковбаси було слабо подивитися, якусь маячню ви говорите. Щоб розумів би автор, це ковбаса вагова, а не штучна», - відповіли йому в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Там же Ціни під кожною ковбасою, а на ковбасі вага. Маячня якась, а не пост", "Раз послали, значить, не один автор питав", "Цінник повинен бути все-одно", - впевнені українці.

Раніше ми писали про те, що українці поскаржилися на рибу з синіми кишками в популярному супермаркеті: "напевно померла своєю смертю"

Нагадаємо, що продавці без докорів сумління продають українцям гнилу хурму: таку і задарма страшно взяти. Продавці на відомому одеському ринку ящиками продають зіпсовану і запліснявілу хурму, за дуже зниженими цінами.

Як повідомляв Знай.uа, українець купив виючу пральну машинку-майстер не допоміг, а в компанії робити заміну відмовилися: "Тихо прати тільки руками"