Стало відомо про те, якою буде погода в Україні під кінець робочого тижня. П'ятниця, 12 листопада буде тепліше, ніж останні кілька днів, але не сильно.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка сповіщає українців про зміну синоптичної ситуації.

Ця ніч буде все ще з мінусами, але, вдень стовпчики термометрів покажуть досить комфортні для цього часу +7+12 градусів тіла, і тільки на півночі і сході буде свіже - +4+10 градусів.

На вихідних температура вдень буде плюсовою, а ось вночі мінусів стане менше. Не передбачається також якихось опадів, тому можна зараз запланувати невелику подорож з термосами і пуховиками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Антициклон все ще тримається, і утримує теплу температуру в Україні, в більшості регіонах, і лише північ може трохи зачепити хмарність.

Погода в Україні 12 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 12 листопада, фото: Facebook

У Києві ніч п'ятниці, 12 листопада буде холодною, але, не сильно. Вдень температура повітря прогріється до 8 градусів тепла. Через хмарності буде сильніше відчуватися холод, тому варто одягнутися тепліше.

"Наступного тижня в Україні буде холодно-ховайте носи за масками, а похмурий настрій розчиняйте серед хороших людей, пухнастих кішок і найближчих парків із залишками осінніх квітів" - підсумувала синоптик.

Нагадаємо, що пора діставати зимові куртки: синоптики повідомили, коли Україну атакують морози

Раніше повідомляли, що морози до -15 і сильний вітер: синоптик Діденко спрогнозувала різке похолодання до кінця тижня

Також, у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною