Стало відомо про те, що мама кладе свою дитину в горщик з шоколадом, і набирає популярність в Інтернеті. Ролик з кожним днем бачить все більше людей по всьому світу.

Публікує ролики жінка на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok, і там він набрав вже практично півмільйона лайків, і ще 2,5 мільйона переглядів, що гідно поваги.

Справа в тому, що мама вирішила зробити незвичайну фотосесію до Різдва для своєї дитини, і тепер такі святкові кадри стали вірусними.

@lilashiwee

Reply to @thomasthyme #greenscreenvideo The last one was my favorite 😍 #Christmas #christmastiktok #fyp #babiesoftiktok #foryou

♬ Sleigh Bells (PhatCap! Trap Remix) - Ronettes

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

У вірусному ролику мами-тіктокера Ешлі можна помітити її полегодовалого сина, які щасливий, адже його посадили у величезну чашку, що наповнений гарячим какао. Поруч також помічений великий зефір і різдвяні льодяники.

Користувачі відразу ж закохалися в ідею фотосесії і побігли в коментарі, щоб запитати Ешлі, де вона взяла такий реквізит, так як хочуть це повторити.

@lilashiwee

Reply to @diannahearrt For everyone asking how we created these hot choccy photos 😍 & some behind the scene pics 🎄 #fyp #christmascountdown2020

♬ Sleigh Bells (PhatCap! Trap Remix) - Ronettes

У наступному відео Ешлі пояснила, що це просто великий квітковий горщик, пофарбований в червоний колір, з отворами.

В якості гарячого шоколаду вона використовувала звичайну воду з додаванням какао. При цьому температура повинна бути така ж, яку батьки використовують для купання малюка.

Кінцевий результат-чарівна святкова зйомка, яка ідеально підходить для сімейних різдвяних листівок!

У коментарях користувачі почали відзначати, що це геніально, і саме творче, що вони коли-небудь бачили.

Нагадаємо, що дахи літають, будинки руйнуються на очах: Регіон атакував найпотужніший в історії ураган

Раніше повідомляли, що колишній пілот закинув небо і почав життя спочатку, хто він тепер

Також, як правильно вітати З Новим роком українською