Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже "гострі" новини. Наші читачі знають, що є ціла когорта таких людей, яким просто не можна спокійно жити, не влаштувавши хоч мікроскопічний скандалик - день буде прожито марно. Однак є і такі незрозумілі особистості, яким дуже потрібно, неясно за що, але відігратися по повній на тому, хто перший потрапить під руку.

Дякувати Небесам, що суспільство придумало Кримінальний кодекс, і таких "бешкетників" можна ізолювати. Однак не про це зараз. Так, в одному з містечок США дуже незадоволена відвідувачка кафе вилила гострий суп в обличчя менеджеру.

Про це стало відомо завдяки повідомленню та відео від одного з американських телеканалів.

Жінці не сподобався контейнер для їжі, кришка якого від гарячої страви почала плавитися. На кадрах видно, як незадоволена відвідувачка підходить на касу, щось говорить, після чого різко вихлюпує повну чашку супу в менеджера.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Американка вилила суп в обличчя менеджеру, скріншот: YouTube
Американка вилила суп в обличчя менеджеру, скріншот: YouTube

Американка вылила суп в лицо менеджеру, скриншот: YouTube
Американка вылила суп в лицо менеджеру, скриншот: YouTube

Важливо також зазначити той факт, що клієнтці перед інцидентом було запропоновано повністю повернути гроші за супчик. Працівниця кафе зізналася, що її очі і ніздрі ще дуже довго палило від гострих спецій.

Раніше повідомляли, львів'яни влаштували скажений махач у секонд-хенді за шматок ганчірки: "Йой, дикуни б'ються".

Як повідомляв Знай.uа, охоронець викинув покупця з магазину за прохання поміняти гроші: "Ви чого штовхаєте мене?".

Знай.uа писав, українець влаштував дебош у маршрутці і напав на водія - "Намагався забрати "касу".