Стало відомо про те, що зовсім скоро соціальна мережа Instagram почне пропонувати користувачам зробити перерву, і закрити додаток.

Instagram почав тестувати нову функцію "Зроби перерву" ("Take a Break"). Про це розповів глава соцмережі Адам Моссері.

Тепер всередині програми будуть стояти тимчасові інтервали, які можна налаштувати на 10 -, 20, або ж 30 хвилин.

Після того, як час вийде, користувач отримає повідомлення про те, що пора відпочити, і зробити невелику перерву від тривалого перегляду stories або ж стрічки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, крім цих порад, додаток дасть пораду, чим можна зайнятися замість того, щоб постійно встромляти в телефон. Потрібно зробити кілька глибоких вдихів, записати кудись все те, про що ви зараз думаєте, послухати найулюбленішу пісню, або ж зробити щось зі списку справ, який ви не можете виконати вже кілька років.

Адам Моссері зазначає в своєму новому пості, що ця функція буде допомагати людям боротися із залежністю від соціальних мереж, і більш усвідомлено витрачати і розподіляти свій час. Ця функція може побачити світло вже в 2021 році.

Варто відзначити, що не так давно були також анонсовані платні підписки на контент від блогерів. Є чотири варіанти, від 1 долара на місяць до 5. Як саме це буде працювати, і яка ціна буде встановлена в Україні, а вірніше, чи буде працювати дана функція в нашій країні - не повідомляється.

Нагадаємо, що раніше Instagram заблокував аккаунт свого CEO Адама Моссері, тому що на підтримку написали про нібито його смерть.

У підтримці повірили юному пранкеру, і той не міг тривалий час зайти в свій аккаунт, поки ситуація не прояснилася.

Нагадаємо, що Адам Моссері розповів про важливе оновлення в Instagram: тепер не обов'язково мати тисячі передплатників

Також, з допомогою паперового паспорта можна змінити місце реєстрації в "Дії"

Раніше повідомляли, що Instagram вперше змінили дизайн за довгий час, купа нових вкладок і можливостей