Їдальня, фото: скріншот з відео
Їдальня, фото: скріншот з відео

Армія веганів? Українців обурило пісне меню молодих військових

Цього разу українцям показали, чим годують юних солдатів у їдальнях. На опублікованих кадрах можна побачити досить скромний обід майбутніх захисників нашої країни, який пропонують у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова. У молодих бійців на тарілці - картопляне пюре, пісний суп, пару шматочків хліба, і жодного грама м'яса.

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Кума Дзідзьо Оля Цибульська розсекретила дивну "болячку" і налякала всіх: навіть рот почорнів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цього разу в Instagram у розділі stories Оля записала коротеньке відео своїх підписників. Зірка зізналася, що сьогодні їй весь день дуже хочеться обговорити одну жінку, проте вона не знає, чи варто це робити. Саме тому зірка вирішила запитати у передплатників, як їй бути.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва згадала ганьбу дитинства: тепер це робить разом з Володимиром Дантесом

Надя Дорофєєва згадала повчальну історію з минулого. У той один день з дитинства Надя Дорофєєва все ж переконалася, що мама була права, адже, якби не теплий одяг, з турботою підібрана мамою майбутньої артистки, постоявши на холоді можна було б і захворіти. Вона також виклала спільне з Володимиром Дантесом відео і показала, як вони підготувалися до морозів.

Алекс Топольський, фото: СТБ
Алекс Топольський, фото: СТБ

"Холостяк" 12-сезону Олександр Топольський заявив про себе як невиправний романтик: "Мрійте"

Однак нещодавно український телеведучий Григорій Решетник розкрив особистість шоу"Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Про хлопця мало що відомо, на його офіційній Instagram-сторінці двадцять тисяч фоловерів. Нещодавно хлопець опублікував пост в соціальній мережі. Своє фото він супроводив філософськими міркуваннями про життя.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

В "Ощадбанку" пенсіонерці яка втратила чоловіка підсунули старезну купюру - розплатитися неможливо

Один з найбільших українських державних банків, який бере на себе відповідальність за своєчасні пенсійні виплати громадянам, знову опинився під світлом не найприємнішого потоку інформації. Йдеться про відділення "Ощадбанку" в місті Херсон. Справа в тому, що клієнтка звинуватила співробітників банку в тому, що вони користуються неуважністю літніх клієнтів і "підсовують" їм купюри іноземної валюти дуже поганої якості, які назад не приймають.