Підозрюваного в нападі на українського продюсера затримали правоохоронці. Про це повідомляє сайт Київської міської прокуратури.

В українській столиці жорстко побили музичного продюсера і композитора Миколи Журавльова. В українському шоу-бізнесі Колю знають, як автора, який працював з російською співачкою Ольгою Бузовою, Ханною і групою КУРГАН feat Agregat.

За словами Журавльова, на нього напали в його під'їзді.

При цьому він зазначив, що хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Музичний продюсер також звернувся з проханням про допомогу грошима.

Публікація Миколи Журавльова, скріншот: Instagram
Публікація Миколи Журавльова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інформацію доповнила прес-служби прокуратури столиці. Вони затримали сусіда чоловіка, а також порушили за статтею 121 Кримінального кодексу України.

"Між потерпілим, автором пісень відомого українського гурту, та його сусідом, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, стався конфлікт. Під час вказаного інциденту підозрюваний завдав потерпілому не менше одного удару в область правої скроневої ділянки", - повідомляє сайт прокуратури.