За допомогою паспорта-книжечки можна змінити місце реєстрації в додатку"Дія". Про це повідомляє офіційний Instagram-портал.

Урядом були прийняті зміни в постанові. Це дає можливість отримати послугу в Дії не тільки за допомогою біометричних документів, а й з паспортом.

"На порталі Дія можна буде сформувати електронний витяг з вашими даними, на підставі якого можна підтвердити місце реєстрації. Тобто, достатньо буде вказати нову адресу, підписати Кепом, отримати згоду власника - і все", - повідомляє портал.

Відзначимо, що дана послуга доступна для власників ID-карт лише в семи містах, таких як Київ, Харків, Вінниця, Луцьк, Рівне, Кривий Ріг і Маріуполь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

український паспорт, ілюстративне фото flickr.com
український паспорт, ілюстративне фото flickr.com

Над реалізацією проекту працює Програма EGAP Фонду Східна Європа, яка фінансується урядом Швейцарії разом із співпрацею Міністерства цифрової трансформації України разом з МВС.

Як повідомляв Знай.uа, колекціонер і галерист Максим Волошин переконаний, що Українське мистецтво має всі шанси вийти на світовий ринок і стати трендом. Вже сьогодні європейські музеї купують і виставляють твори молодих художників з України.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Я їм прочитав вірші батька, вони були вражені, що в українській літературі є щось такого рівня, - Дмитро Стус.Український письменник і літературознавець, редактор, генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка Дмитро Стус розповів, що рішення стати письменником прийшло до нього під впливом батька

Також Знай.uа писав: Нещеплених дітей виключать з дитсадка і не пустять до школи: головний санітарний лікар зробив гучну заяву