Для всіх українців, які знайомі з темою виплати аліментів на утримання дітей, з'явилися важливі новини. Справа в тому, що суд зобов'язав громадянку України сплатити величезний штраф і великі аліменти перед тим, як продати свою приватну власність.

Відомо, що боржниця сплатила понад 170 тисяч гривень боргу по аліментах, щоб продати будинок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Аліменти, фото Знай
Аліменти, фото Знай

"Виконавче провадження про стягнення з матері аліментів на користь 2 дітей, починаючи з жовтня 2010 року, перебувало на виконанні в Ічнянському відділі державної виконавчої служби у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Суми).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так як жінка добровільно не платила кошти - державним виконавцем було накладено на неї передбачені законом обмеження. Тому, маючи намір реалізувати будинок, на який державним виконавцем накладено арешт, боржниця була змушена сплатити борг у сумі 178 243 грн, 89 122 грн штрафу, 17 824 грн виконавчого збору.

З початку 2021 року органи державної виконавчої служби стягнули 5,7 млрд грн аліментних платежів. З них 1,2 млрд грн стягнуто державними виконавцями завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень. Зокрема, протягом минулого тижня стягнуто 133,9 млн грн аліментів. З них 27,4 млн грн проблемної заборгованості.", - повідомляють в Мін'юсті.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, любов пройшла: прості кроки до швидкого розлучення подружжя без дітей.

Як повідомляв Знай.uа, у МОЗ назвали професії, для яких вакцинація від Covid-19 обов'язкова: повний перелік.

Знай.uа писав, чоловік і дружина – не родичі? Мін'юст роз'яснює, між ким існують сімейні відносини.