Стало відомо, що на території України ціна сала досягла рекордних позначок. Говорити про те, що за 1 кілограм солоного сала потрібно заплативши 185 гривень.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "оглядач"

Всім українцям повідомили дуже дивовижну і навіть трохи шокуючу новину, де говориться про те, що сало б'є всі рекорди своїм зростанням ціни. На даний момент кілограм солоного сала коштує 185 гривень, коли у вересні воно стояло на 40 гривень менше.

За словами українських експертів, сало за два місяці дуже сильно зросло в ціні. Але, вони просять не панікувати, так як незабаром ціни на сало повинні знизитися.

Варто відзначити, що ціни на звичайне сало трохи дешевше – 136 гривень за кілограм. Як би там не було - це дуже високі ціни, в порівнянні з тим, які вони були кілька років тому.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користь сала, фото з відкритих джерел
Користь сала, фото з відкритих джерел

Є історія, про яку багато хто вже чув, де український чиновник Тищенко каже, що сало зараз коштує 50 гривень за кілограм. Дуже цікаво, де він купує улюблений український продукт за такими розцінками.

За словами експертів, на даний момент на українських продавців свинями йде дуже великий тиск з боку експорту. Так що можна припустити, що свині, в тому числі і сало, трохи знизитися в ціні.

Потрібно підкреслити, що останнім часом на території України подорожчало практично все: громадський транспорт, алкоголь, тютюн, необхідні продукти харчування, різноманітні послуги, побутова техніка і так далі.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям повідомили про чергове зростання цін на продукти.

Нагадавши, у мережі повідомили про подорожчання перевезень поїздами.