Всім жителям України повідомили, про те, що ціни на тютюнові вироби в черговий раз підвищаться. Стало відомо про те, що сигарети знову будуть підвищувати в ціні і названо причини, чому так відбувається щороку.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

Українським курцям повідомили не зовсім приємні новини. На території нашої держави сигарети в середньому подорожчають на 8 гривень за пачку, а акциз на тютюнові вироби подорожчає на 20% вже з січня 2022 року.

Це пов'язано з тим, що Україна пообіцяла Європейському Союзу підвищити ціни на акциз.

В ЄС пачка сигарет коштує близько 100 доларів за пачку. Українські чиновники повідомили про те, що ціни на сигарети в Україні будуть наближатися до таких же позначок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Такі зміни допоможуть Європейському Союзу позбутися низькоякісних сигарет, які ввозяться на їх території з України шляхом контрабанди.

Цигарки
Цигарки
dtkt.ua

Українські контрабандисти перевозять сигарети в сусідні країни через аеропорти або пункти перепусток. Сигарети оформляють на нічого непідозріваючих пасажирів, після чого тютюнові вироби продаються в інших країнах.

Ці незаконні дії позбавляють України мільярди гривень, так як незаконні продавці не платять за акциз. Вони заробляють неймовірні гроші на цих махінаціях.

Через ситуацію, що склалася, яка повторюється роками, було прийнято рішення підвищувати ціни на сигарети і акциз.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли про зміну курсу валют.

Нагадавши, українцю мало не продали ковбасу, яка подорожчала за кілька хвилин.

Також портал "Znaj" писав, що українцям запропонували змінити сплату за газ.