Володимир Зеленський проінспектував новенькі потяги і назвав головну біду Укрзалізниці: тим же грішать і в Раді

9 листопада було відкрито форум" велике будівництво: нова залізниця", під час якого було оголошено про старт масштабного проекту з оновлення української залізниці. Як зазначив Володимир Зеленський, довгий час нашу залізницю руйнувала "корозія". Під цим поняттям, згідно публікації, глава держави має на увазі поганий менеджмент і корупцію.

"З вас — продукція. З держави - замовлення". Я сказав ці слова навесні 2020 року в Кременчуці, на КВБЗ. На фото-результат. Новий Експрес, побудований на Крюківському заводі. В Україні. Три таких потяги наша залізниця отримає цього року. Ще 20-ти років", - заявив глава держави.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Сестра Софії Ротару викликала скандал у Путіна: "Чекаємо повернення Криму"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В інтерв'ю dorotye молодша сестра співачки Ауріка Ротару заявила, що артистка чекає повернення тимчасово окупованого Росією Криму під контроль України. Саме цими словами вона викликала бурхливий скандал в РФ.

Крім того, як виявилося, знаменита українська виконавиця зараз закрила свій готельний особняк Villa Sofia в Ялті. За словами Ауріки Ротару, вона, і її сестра Софія вже давно не були в Криму. Сама вона була там ще в 2012 році на "Crimea Music Fest".

Ауріка Ротару
Ауріка Ротару

Погода 10 листопада заморозить плани українців: зима заявить про себе різкими мінусами

У середу, 10 листопада, погода в Україні буде морозною. Температура повітря в цей день істотно знизиться-зимовий "мінус" очікується вночі майже у всіх областях, а вдень не вище 10 градусів. На щастя, опади не прогнозуються, місцями сонце і здебільшого похмурість.

"Завтра вдень морозу не буде, але все одно буде холодно, +3 +8 градусів. У південній частині та Закарпатті - на кілька градусів все ж тепліше. У Києві 10 листопада передбачається суха погода, ще й сонячна", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Пити чи не пити? Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік та інші зірки шоубізу розповіли, що допомагає їм перед виходом на сцену

Зірки українського шоу-бізнесу частенько виступають на корпоративах, сімейних святах і навіть на шикарних весіллях дуже заможних громадян. На таких заходи практично завжди гості вживають алкоголь, а ось як з цим живуть зірки? На це питання дали відповідь знайомі нам особи: Віктор Павлік, Павло Зібров, Монатік і багато інших зірок.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зоряний шлях", який вже доступний в мережі YouTube.Журналісти задалися питанням, Що ж це таке - алкоголь перед виходом на сцену. Допомога зв'язкам і зігріваючий напій, або просто непотрібний допінг?

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

"Покажіть сертифікат": поліція зупинятиме невакцинованих українців просто на вулиці

Напередодні глава Нацполіції ігор Клименко і глава МОЗ Віктор Ляшко в ефірі телеканалу ICTV повідомили, що поліція може перевіряти наявність ковід-сертифікатів не тільки в транспорті і закладах, а й на вулиці через "надзвичайну ситуацію" у зв'язку з епідемією в Україні.

Причиною таких ретельних перевірок українців називається те, що пішохід може порушувати режим самоізоляції. За словами голови МОЗ Віктора Ляшка, саме тому кожна людина на вулиці "є підозрюваною".

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео