У середу, 10 листопада, погода в Україні буде морозною. Температура повітря в цей день істотно знизиться - зимовий "мінус" очікується вночі майже у всіх областях, а вдень не вище 10 градусів. На щастя, опади не прогнозуються, місцями сонце і здебільшого похмурість.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +10 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -6 до -3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +7 градусів, вночі – від -7 до -4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +7 градусів, а вночі – від -7 до -4.

У східних регіонах – вдень від +3 до +7, вночі – від -6 до +1. На півдні температура повітря - від +5 до +7 градусів вдень, нічна – до +1 градуса.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода на 10 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 10 листопада, фото Укргідрометцентр

"Завтра вдень морозу не буде, проте все одно буде холодно, +3 +8 градусів.У південній частині та на Закарпатті - на кілька градусів все ж тепліше.У Києві 10-го листопада передбачається суха погода, ще й сонячна", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Скріншот, Наталка Діденко
Скріншот, Наталка Діденко

Народний прогноз погоди на 10 листопада в Україні

10 листопада вшановується пам’ять святої Параскеви П’ятниці. З цього дня починали м’яти, тріпати і готувати льон для пряжі. Погоду передбачали, як не дивно, комарі: якщо 10 листопада їх ще можна було побачити, то зима обіцяла бути м’якою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною