Стало відомо про те, що на телеканалі "Україна" зовсім скоро стартує другий сезон захоплюючого проекту під назвою "Мисливці за дивами". Чим же дивуватимуть глядачів цього разу.

15 листопада о 9:00 на телеканалі "Україна" стартує другий сезон тележурналу захоплюючих історій "Мисливці за дивами". Ведучий проекту Хас (Назар Хассан) в нових випусках підготував для глядачів справжній шок-контент.

Назар Хассан, фото: телеканал "Україна"
Назар Хассан, фото: телеканал "Україна"

У цьому сезоні глядачам розкриються подробиці реальних історій з життя людей, які не залишать нікого байдужими. Всі герої сюжетів поділяться фактами руйнують стереотипів про світ, а також законів природи. Глядачам також розкажуть, як можна за допомогою деяких методів вилікувати хвороби, і дадуть відповідь на питання, яке хвилює багатьох - чи можна зупинити старість вагітністю.

Ведучий програми з героями показав свою безстрашність перед природою, адже йому вдасться піднятися з пілотом-екстремалом в небо, і виконати "мертву петлю". Крім того, він стрибнув з парашутом, і відчув на дотик хмари.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цей сезон буде кардинально відрізнятися від попереднього своїм масштабом. Розкриємо невідомі українцям геолокації, покажемо звичайних людей, які самі творять диво у своєму житті. А ще будуть історії, які викликали навіть у мене сльози, а це, повірте, дуже складно зробити", - коментує новий сезон ведучий.

Назар Хассан не тільки керував літаком, а й відвідав українську "Венецію", та інші куточки нашої країни.

Нагадаємо, що археологи знайшли найстаріше неушкоджене судно і показали його всьому світу

Раніше повідомляли, що вчені знайшли крабика-підлітка, який допоможе дізнатися про життя в епоху динозаврів

Також, дослідники випадково відшукали місто, засноване Цезарем.