Життя у Наді була як в казці: улюблена робота, очікування дитини, любляча сім'я. Під час вагітності дівчина помітила дивну родимку, яка свербіла, боліла і змінювала форму. Лікарі запевняли, що як тільки Надя народить, то родимка перестане її хвилювати.

Так і сталося. Але незабаром дівчина намацала дивне ущільнення в районі паху, це виявився запалений лімфовузол.

Про цю історію стало відомо завдяки новому сюжету TYT.BY, який вийшов у мережі YouTube.

Історія Наді, скріншот: YouTube
Історія Наді, скріншот: YouTube

Надя пройшла додаткове обстеження і Новий лікар зі старту запитав: "Чи є у Вас родимки, які коли-небудь хвилювали?"Того дня дівчині поставили діагноз меланома, рак шкіри.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді почалося найстрашніше: почуття провини Гризло Надю зсередини через те, що вона не почала бити тривогу ще під час вагітності.

Історія Наді, скріншот: YouTube
Історія Наді, скріншот: YouTube

Історія Наді, скріншот: YouTube
Історія Наді, скріншот: YouTube

У дівчини з'явився список " Якщо я помру...", в якому Надя просить не звинувачувати сина в її смерті (передбачається, що вагітність викликала таку реакцію, адже меланома гормонозалежна) і не приносити на її могилу штучні квіти.

Два роки дівчина бореться з найагресивнішим видом раку, виховує сина і бореться за те, щоб держава хоча б частково покривала її лікування.

Раніше повідомляли, "Дідусь доношував за мною кросівки, коли я був 8-річною дитиною": як живеться людині з ростом більше двох метрів.

Як повідомляв Знай.uа, "Важко чистити картоплю і ліпити сніжки": історія сильної дівчини з аномаліями кінцівок.

Знай.uа писав, "Зростання зупинилося, ноги і руки продовжували збільшуватися": історія 10-річної Ані, у якої на спині з'явився горб.