Володимир Зеленський привітав українських кіберспортсменів. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

7 листопада українська команда кіберспортсменів виграла турнір з гри CS: GO в Стокгольмі. Мова йде про команду NAVI, які взяли PGL Major Stockholm 2021. За перемогу вони отримали мільйон доларів.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Українських спортсменів привітав також Володимир Зеленський. Як повідомив глава держави, незважаючи на те, що кіберспорт відрізняється від звичних видів спорту, проте з ними він також має багато чого спільного.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"успіх або поразка дарують такі ж емоції, майстерність спортсмена також помітно навіть неозброєним оком, а перемога співвітчизників викликає таку ж гордість", - повідомив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський зазначив, що вперше у своїй історії команда Navi виграла турнір і стала кращою серед двадцяти чотирьох учасників.

"незабаром трофей PGL Major Stockholm додасться до багатьох інших кубків на базі NAVI в Києві. Здобувайте якомога більше перемог для себе і для України!",- повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Олександру Усику хочуть вручити державну нагороду: Рада підтримала запит до Володимира Зеленського. Ініціатива була запропонована депутатом від ОПЗЖ Анатолієм Бурмичем. Причина в недавній перемозі українця над британським важковаговиком Ентоні Джошуа.

Як раніше повідомляв Знай.ІА: Володимиру Зеленському урочисто присягнули юні козаки на Хортиці: "у вас є головне"

Також Знай.ІА писав: Володимир Зеленський пообіцяв "врятувати" українців на карантині: пільги на оренду та комуналку