Президент України Володимир Зеленський доручив уряду розробити програму підтримки бізнесу при посиленні карантину. Програми повинні передбачати пільги на оренду приміщень та інше.

Про це повідомила пресслужба офісу президента.

Так, стало відомо, що Володимир Зеленський доручив уряду розробити програму підтримки малого та середнього бізнесу в "червоних" зонах карантинних обмежень.

Володимир Зеленський на Хортиці, president.gov.ua
Володимир Зеленський на Хортиці, president.gov.ua

Варто зазначити, що допомога буде надана представникам середнього та малого бізнесу, які дотримуються всіх санітарно-епідемічних норм, запроваджених урядом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Програма підтримки, як зазначили на нараді, має передбачати:

- пільги на кредитування;
- пільги на оренду приміщень;
- оплату комунальних послуг.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube


Варто нагадати, що незабаром в Україні може розширитися "червона" карантинна зона. Статистика захворюваності трьох областей наблизилися до показників "червоної" зони. Зараз у зоні ризику Волинська, Харківська та Тернопільська області.

Нагадавши, що Нацполіція спіймала на гарячому ділків з виготовлення" липових "covid-сертифікатів: "накололи" українців на 3 мільйони. Слідчі Нацполіції спільно зі співробітниками СБУ викрили групу осіб з виготовлення фіктивної документації

Раніше Знай писав, что за Кличка вартість будівництва Подільського мосту зросла вдвічі. Київська міська державна адміністрація внесла зміни до кошторису проекту будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

Також Знай повідомляв, що "Слуги народу" перебігають в "Удар" Віталія Кличка. Представники партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу «вливаються до лав партії»УДАР Віталія Кличка".