Хлопець на ім'я Борис, який проживає на території Російської Федерації, здивував вчених своїм високим рівнем інтелекту і сверхразумом з дитинства. За словами молодої людини, в минулому житті він жив на планеті Марс.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Хлопець, який в дитинстві вразив вчених своїм сверхразумом, говорить про те, що він провів минуле життя на Марсі перед тим, як заново народитися людиною.

24-річний хлопець збивав вчених з пантелику з дитинства своїм рівнем інтелекту і знаннями про космос.

Мати хлопця завжди знала про те, що рівень IQ хлопчика - високий, вона навіть розповіла, що він тримав голову без підтримки в маленькому віці, а розмовляти він почав в кілька місяців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами матері, він вже вмів малювати і читати, коли йому було 1,5 року.

Марс, фото Focus.ua
Марс, фото Focus.ua

До того часу, як Борис пішов в садок, його виховали були здивовані тим, які мовні навички у нього є, як він вміє писати і яка хороша у нього пам'ять.

Борис почав піднімати тему Марса, Всесвіту і НЛО ще в ранньому віці, хоча батьки ніколи йому про це не розповідали. Хлопчик говорив батькам про життя на Марсі, він був здивований ядерною катастрофою після війни груп істот, які проживали на Марсі. Як стверджував Борис, деякі істоти досі існують, вони навіть навчилися робити зброю і будувати житла.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік заявив, що зняв прозору істоту на камеру.

Нагадаємо, що вчені повідомили про неймовірну знахідку.