У мережі показали, як незрозуміла істота запанікувала і втекла, коли випадково перекинула стілець. У той час як одні глядачі визнали його рух дивним, інші вважали, що це було постановкою і результатом спецефектів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "Daily Star"

З'явилося кадри, на яких «інопланетянин» збиває меблі на фермі, і теоретики змови вважають, що це одне з "найпереконливіших" доказів існування позаземного життя.

Розмиті кадри, зняті в сільській місцевості Альберти в Канаді 7 червня 2010 року, збили з пантелику глядачів після того, як вони побачили людську фігуру з "металевою шкірою", що бродить по фермі.

Інопланетянин
Інопланетянин

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шукач правди Скотт Уорінг, який публікує химерні міркування на своєму веб - сайті UFO Sightings Daily, вважав, що кліп був справжнім, враховуючи, що він був знятий "за п'ять років до того, як люди почали завантажувати в інтернет фальшиві відеоролики про НЛО".

У кліпі, який змовник з тих пір розмістив на своєму каналі, оператор направляє спалах в порожню кімнату, де видно прозору фігуру, що йде, перш ніж вона перекине стілець.

Істота біжить по кімнаті і зникає в темряві.

За словами свідка, який називав себе містером Біхатом, він відобразив незрозумілу сцену близько півночі.

Інопланетянин
Інопланетянин

Він сказав: "За кілька днів до цього я і мій брат чули шум з двору вночі і думали, що бачили щось з вікна, тому ми вирішили тримати камеру під рукою на випадок, якщо це повториться знову. У нього були досить великі руки з трьома пальцями, і часом здавалося, що він майже повністю непомітний. Однією з найдивніших особливостей цієї істоти була майже металева шкіра".

Деяких глядачів налякало те, як бігла істота.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що вчені зіткнулися з небаченим у космосі.