Міллі Вудворд народилася з рідкісним генетичним дефектом, через який її кишечник виростає за межі тіла, на щастя, їй вдалося перенести операцію, щоб виправити цей стан.

Міллі Вудворд народилася з рідкісним дефектом, через який її кишечник виростав за межі тіла.

Її батьки, Лора і Адам, 30 років, дізналися, що у неї гастрошизис, на 12-тижневому скануванні.

Діагноз налякав їх, але Міллі народилася через плановий кесарів розтин, і протягом декількох годин її органи були вставлені в її тіло.

Мама і дочка
Мама і дочка

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

24-річна Лаура сказала: "Дивлячись на неї зараз, ви б ніколи не подумали, що вона пройшла через все це. Весь мій світ зупинився, коли сонографіст сказав мені, що вони "шкодують". Я подумала, що це все. Ми так пишаємося нею, вона красива маленька дівчинка".

Пара, у якої вже були діти, Ава, семи років, Захарі, п'яти років, і Томмі, два роки, пішли на спеціальне сканування, щоб краще зрозуміти вроджений дефект їхньої дочки.

Дівчинка з кишечником назовні
Дівчинка з кишечником назовні

Лікарі підтвердили, що вона народиться з гастрошизисом. Лаура сказала: "Ви, що мені не потрібно продовжувати вагітність, якщо я не хочу, але я ні в якому разі не могла не дати нашій дитині шансу. Вони сказали нам, що це не висока виживаність те, що це можливо виправити, тому нам залишається тільки сподіватися на краще".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили про те, що молодого хлопця вбили за те, що він спілкувався українською мовою.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українських дітей не пускатимуть у садочки, якщо вони не вакциновані.