В аеропорту "Бориспіль" відкрили новий маршрут. Про це повідомляє Фейсбук-портал аеропорту.

Йдеться про маршрут "Стокгольм-Київ-Стокгольм". Літак скандинавських авіаліній, який прибув в нашу країну зустріли водою.

у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" зустріли водяною аркою літак Airbus A320 SAS - Scandinavian Airlines, що привіз пасажирів зі Стокгольма, - повідомляє прес-служба аеропорту.

Представники аеропорту зазначають, що тепер рейси здійснюватимуться щочетверга. З міста Стокгольм літак відлітає о 08:45, а до Києва прибуває о 13: 10.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рейс здійснюється компанією SAS-Scandinavian Airlines. Це другий маршрут, який з'єднує Швецію та Україну. До цього вже компанія проклала з Норвегії.

"Ми дуже цінуємо співпрацю з Scandinavian Airlines і радіємо розвитку маршрутної мережі перевізник", - заявив гендиректор аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський.

Нагадаємо, перехід на зимовий час 2021: як їздитимуть потяги "Укрзалізниці", озвучено новий графік.

Раніше повідомляли, що в Укрзалізниці величезні проблеми з дефіцитом локомотивів, саме цю проблему повинна вирішувати компанія.

Також ми повідомляли, що українців спіймали на торгівлі гідністю-цю вульгарність іноземці бачать прямо в Борисполі. Українка Дарина Гур звернула увагу на рекламу, яка красується на великих білбордах біля терміналу "D". За словами дівчини, відразу ж на виїзді з терміналу можна помітити дуже вульгарну рекламу, яка пропонує інтимні послуги.