Британська королева Єлизавета ІІ зараз перебуває у відмінній формі, та почувається добре, про що заявив прем’єр-міністр країни після розмови з монархом.

Як повідомляє reuters на своєму сайті, королева отримала поради від лікарів більше відпочивати та уникати офіційних зустрічей протягом наступних двох тижнів.

Останнім часом королева все частіше заставляє власних підданих хвилюватися щодо стану її здоров’я. Не так давно була відмінена низка офіційних заходів та поїздок у зв’язку з тим, що Її Величність провела ніч у лікарні. На цьому тижні прем'єр-міністр поговорив з королевою і розповів про її самопочуття.

"Я розмовляв з Її Величністю, і вона у дуже гарній формі", - повідомив Борис Джонсон.

Зараз королева відпочиває у Віндзорському замку. Джерела у палаці повідомляють, що у Єлизавета перебуває у доброму гуморі і записала відеозвернення до делегатів кліматичного саміту, адже не зможе відвідати його особисто, як це було заплановано раніше.

Елизавета II, скриншот youtube Biography
Елизавета II, скриншот youtube Biography

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На офіційному відео, де королева брала віртуальну участь у різноманітних заходах, вона виглядала бадьорою та веселою. Скільки ще монарх перебуватиме на відпочинку, не повідомляється.

Знай.ua нагадує: Королеві Британії Єлизаветі II лікарі заборонили пити алкоголь: якщо хоче жити

Як раніше повідомляв Знай.ua: Трюхан розповів, навіщо США та Британія створили альянс з Австралією

Також Знай.ua писав: Єлизавета II потрапила у скандал через лист школярам з Севастополя: "визнали" Крим російським