«Укрзалізниця» знову влаштувала насильне купання своїм пасажирам. Вода текла у вагоні просто зі стелі. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook українець Ігор Грумидський.

"Вбудований душ від "Укрзалізниці"? А ні, це просто черговий вагон поїзда "замироточив", – написав пасажир.

На пасажирів поїзда, у якому він їхав, почала литися вода зі стелі. На жаль, чоловік, який вказав у профілі, що працює на залізничному транспорті, не повідомив, у якому саме поїзді пропонують нову послугу.

«Сумно та прикро. За людей, які працюють на Укрзалізниці та за нас, бо нічого смішного не бачу. Ми ж у цьому всім живем», «А уявіть як провіднику, прибирати, перед пасажирами танцювати, та за підсумком писати пояснення», «Ахах, влітку в такому ж їхав», - обурюються українці в коментарях до повідомлення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак дехто вважає, що це цілком нормальне явище.

«Не дивуйте! Це звичайнісінький перелив у плацкарті при заправці вагона водою! Таке буває на відстоях часто», - впевнений один із коментаторів.

Варто зазначити, що раніше передавали у прес-службі Південної залізниці. Там зазначили, що приміські електрички в Харкові будуть переобладнані для потреб людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, перехід на зимовий час 2021: як їздитимуть потяги "Укрзалізниці", озвучено новий графік.

Раніше повідомляли, що у Укрзалізниці величезні проблеми з дефіцитом локомотивів, саме цю проблему повинна вирішувати компанія.

Також, п'яний у зюзю псих у тролейбусі помочився на дитину.