Наші читачі вже знають, що за останні кілька місяців один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" отримав дуже багато негативних відгуків на адресу своїх послуг і сервісу.

Справа в тому, що багато громадян підозрюють фінустанову в торгівлі особистими даними своїх клієнтів, а також співробітників банку ловили на тому, що вони вкрай недобродушно ставляться до відвідувачів відділень.

Так, нещодавно один з клієнтів банку опинився в дуже непростій ситуації, коли безпосередньо у відділенні банку, маючи на руках свій паспорт, не зміг зняти гроші з рахунку.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Просто офігів. Отримав картку visa signature. Так як великі обороти на рахунку. Видали безкоштовно. Замовив через консьєрж сервіс 60 000 грн. По приходу в банк дізнався, що грошей без телефону зняти не можу, маючи паспорт. Касир паспорт навіть не взяла почала просити здійняти слухавку.

З якого часу ідентифікація телефоном безпечніше за мій паспорт? Тобто будь-яка людина з моїм телефоном може зняти у мене гроші? Це що за маячня. На мої обурення мені ще почали погрожувати викликати охорону. Офігеть - сервіс для клієнтів. Не хоче Приват мої гроші, піду до іншого банку.", - пише українець.

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, клієнтам ПриватБанку блокують картки, заплатити неможливо: "Вихідні без грошей".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк припиняє роботу: українцям пояснили, що сталося.

Знай.uа писав, клієнт ПриватБанку опинився в аеропорту з неправильним квитком, хоч кидай валізи - "Втратив пристойну суму".