Історію військовослужбовця Олександра, який присвятив себе захисту Батьківщини, розповіли на сторінці операції Об’єднаних сил у соцмережі «Фейсбук».

Сам чоловік – родом з Лисичанська, і взяв до рук зброю в 2014 році, щоб захистити рідний край від російських окупантів.

Олександр несе службу в одній із механізованих бригад, особовому складу якої зараз доручено виконувати бойові завдання у зоні здійснення операції Об’єднаних сил, в районі селища Золотого на Луганщині.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Колись і Золоте, і Лисичанськ були окуповані проросійськими сепаратистами, а зараз Олександр спільно з побратимами служить, щоб вороги знову не ступили до його рідного населеного пункту.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«До війська я пішов ще у 2014-му, якраз тоді коли почалася окупація українських сіл та міст у Луганській та Донецькій областях. З тих пір, як я воюю, побував у багатьох населених пунктах та найбільш спекотно було в Мар’їнці, Зайцевому та на Світлодарській дузі. Та й зараз окупант не затихає – гатить і вдень і вночі. Проте на підступні провокації ми не ведемось, а в разі, якщо хтось намагається підійти та вивідати наші позиції – це для нього буде дорога в один кінець», - розповів чоловік.

Олександр, фото: Facebook
Олександр, фото: Facebook

Мрія Олександра – щоб швидше повернулося мирне життя, а Крим та Донбас повернулися до України.

Нагадаємо, Львів оплакує героя АТО, життя якого забрала пневмонія: "Пережив Іловайськ, пройшов полон - як же так, Юра?!"

Як повідомляв "Знай.ua", сім'я переселенців втекла від обстрілів і залишилася з порожніми руками, врятувала мрія - "У моїй валізі був..."

Знай.ua писав, український захисник упав на Донбасі під ворожим вогнем - як минула доба в ООС.