Помер український режисер, керівник Київського драматичного театру на Подолі Віталій Малахов.

Сумну новину повідомила донька режисера Даша Малахова на своїй сторінці у facebook.

Так, стало відомо, що у вівторок, 2 листопада Віталія Малахова вранці забрала швидка допомога. Медики боролися за його життя, однак врятувати режисера не вдалося.

Скріншот допису Даші Малахової
Скріншот допису Даші Малахової

"Лети, моя люба", - написала донька Малахова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Режисер помер на 68-му році життя. Він був керівником Київського драматичного театру на Подолі, а також лауреатом премії імені Тараса Шевченка.

Відома українська телеведуча Маша Ефросініна виразила свої співчуття родині померлого. Зірка зізналася, що Віталій Махалов був її учителем та наставником, тому для неї це тяжка втрата.

Скріншот допису Маші Єфросініної
Скріншот допису Маші Єфросініної

"Як сумно та боляче розпочався цей день! Пішов мій учитель і наставник. Видатний Режисер і революціонер не лише у своїх постановках, а й у своєму баченні світу! Віталію Юхимовичу Малахов, знаю, що Ви б і зараз пожартували, і всі засміялися б крізь гіркі сльози ... так Ви були влаштовані! Спасибі вам за все…", - написала Маша Єфросініна.

Нагадаємо, померла найепатажніша українська фотомодель: у свої 73 давала приклад молодим. Останній час фотомодель провела у комі.



Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.


Як повідомляв Знай ,померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців