У камері схову супермаркету виявили поліетиленовий пакет, всередині якого була велика кількість ртуті.

У Telegram-каналі "Чорний список" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу користувачів мережі здивували заявою про те, що в камері схову, в одному з магазинів торгової мережі "АТБ", в місті Луцьку, знайшли поліетиленовий пакет з ртуттю.

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Повідомляють, що на момент виявлення, близько 200 гр хімічної речовини встигло пролитися всередині камери. Співробітники магазину прийняли рішення евакуювати покупців і викликати рятувальників, щоб ті зібрали ртуть в спеціальну ємність.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Варто відзначити, що вплив ртуті, навіть в невеликих кількостях, може викликати серйозні проблеми зі здоров'ям і становить загрозу для внутрішньоутробного розвитку плода і розвитку дитини на ранніх стадіях життя. Також ртуть може надавати токсичний вплив на нервову, травну та імунну системи, а також на легені, нирки, шкіру і очі.

Нагадаємо, що украінці підсунули хліб з "гумовим" сюрпризом, і це не те, що ви подумали

Як повідомляв Знай.uа, українцям впарюють рибу з холодильників, на які гидко дивитися : "На смітнику чистіше"

Також портал Знай.uа писав, що щур окупував шкільну їдальню-гидливим не дивитися: хвіст і зуби між каструлями