Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і Відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

А зараз у Вінниці зафіксували на відео кумедну, але неприємну ситуацію на одному з продуктових ринків. Там, в м'ясному відділі, помітили голубів, які вирішили купуватися в раковині. Це стосується Центрального ринку. Видно і те, що м'ясо взагалі нічим не прикрите, але ж голуби є переносниками різних інфекцій і одним своїм перебуванням там наражають українців на небезпеку.

Ринок, фото: скріншот з відео
Ринок, фото: скріншот з відео

"А крім, голубів, нічого не бентежить? М'ясо лежить відкрите на прилавках, будь-який туберкульозник може "накашляти". Це Україна", "Абсолютно вірне зауваження, наслідки можуть бути не кращими, ніж від голубів", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: Telegram (Голуби на ринку)
Коментарі, скріншот: Telegram (Голуби на ринку)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якось кияни поскаржилися на локальну точку продажу шаурми. Там, біля ларька валяються купи сміття, яке ніхто навіть і не збирається прибирати. Хтось припустив, що навіть такий "свинарник" не відбиває апетит у голодних жителів столиці.

Нагадаємо, українців мало не нагодували гнилими помідорами в супермаркеті: для борщу з цвіллю

Як повідомляв "Знай.ua", українці скаржаться на купи сміття біля кіоску з шаурмою: навіть щури гребують

Знай.ua писав, українці "заплачуть" восени в магазинах: подорожчає хліб, м'ясо, яйця і молоко. Розгін цінників вже почався. У липні м'ясо великої рогатої худоби та курятина подорожчали, порівняно з попереднім місяцем, на 3%.