ПриватБанк припиняє роботу: українцям пояснили, що сталося

ПриватБанк припиняє роботу, адже знову готує "сюрприз" для своїх клієнтів. В результаті банк не працюватиме протягом трьох годин. Фінансова установа оновить програмне забезпечення процесингового центру, щоб забезпечити безперебійну роботу для клієнтів.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

Дзідзьо "увійшов" в Олю Полякову і "полапав" її між ніг: "Фантазії не вистачило?"

Виконавиця поділилася трейлером новорічного фільму під назвою "Зірки з обміну". Вона взяла в ньому безпосередню участь, як і Михайло Хома. За сюжетом Оля Полякова змінюється з ним тілами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході в Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн

При вході до Верховної Ради України народним депутатам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на COVID-19. Таку заяву зробив народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко в кулуарах Верховної Ради. Правило по ПЛР-тестам буде стосуватися тих народних обранців, у яких немає COVID-сертифіката про вакцинацію.

Верховна Рада, кадр з відео
Верховна Рада, кадр з відео

Пенсіонерка з "ЛНР" поскаржилася, що перестала отримувати українську пенсію через любов до Путіна: "Брала участь у захопленні"

В iнтернеті з'явилося відео з пенсіонеркою з Луганська, яка сама розповіла про безпосередню участь у захопленні будівель СБУ та ОДА сім років тому. Зараз вона" ображається", що перестала отримати українську пенсію, але ж Російської не вистачає, щоб здійснити оплату комунальних послуг.

Пенсіонерка з "ЛНР", скріншот: Youtube
Пенсіонерка з "ЛНР", скріншот: Youtube

Донька Ані Лорак не витримала і заговорила з Муратом матом: "Бл** а, реально стрьомно"

Ексчоловік відомої української співачки Ані Лорак, Мура Налчаджіолгу відправився з їх спільною дочкою на відпочинок в Буковель. Це закінчилося скандалом, так як на ролику Софія сказала нецензурне слово, і чоловікові довелося за це пояснюватися.

Ані Лорак, Мурат і дочка, фото: Instagram
Ані Лорак, Мурат і дочка, фото: Instagram