З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі сумні новини. Справа в тому, що в місті Красноярськ хозяйка кота породи мей-кун виставила вусатого на карниз 14 поверху і повністю зачинила вікно. Жінка так вирішила покарати його за подряпини.

Про цей інцидент стало відомо завдяки сюжету одного з місцевих телеканалів.

Проблема з "вигнанням" кота, скріншот: YouTube
Проблема з "вигнанням" кота, скріншот: YouTube

Журналістам першою розповіла про це очевидець подій. Жінка заявила, що 2 листопада зооволонтери дізналися про кота, який тривалий час сидів зовні за зачиненим вікном на 14 поверсі на вул. Караульній.

"Кіт нявкав і шкребся, як міг, але ніхто не відкривав. Як він тримався весь цей час в таку вітряну погоду – це диво. О 16:30 приїхали добровольці і знайшли потрібну квартиру, кіт все ще сидів там", – пояснила очевидець Яна.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За словами дівчини, з'ясувалося, що хозяйка кота – вагітна дівчина, яка сказала, що вихованець її подряпав і вона його так покарала. Яна додала, що один з добровольців впустив кота в будинок, тварина була в шокованому стані і перелякана, але жінка замкнула його – тепер уже на балконі.

Проблема з "вигнанням" кота, скріншот: YouTube
Проблема з "вигнанням" кота, скріншот: YouTube

Господиня подзвонила чоловікові, він відповів, що кіт їм не потрібен і запропонував бажаючим купити. За розповіддю джерела, потім чоловік приїхав сам додому і почав випихати добровольців з дому, погрожуючи викликати поліцію.

Чоловік жінки спочатку був згоден віддати тварину і говорив, що йому вона не потрібна. Після ж передумав. Однак версія того, як кіт опинився на карнизі у чоловіка відрізняється від тієї, що розповідає його дружина.

"Виліз він туди, по-перше, сам, а не хтось його туди викинув. А знімати його звідти своїй вагітній дружині не дозволив я, тому що їх здоров'я мені важливіше за думку сусідів. А ви тут роздули ситуацію з пальця. Він на цьому підвіконні все літо проспав, тому що йому там подобалося, і більш того, звідти його було складно діставати, шипів і не давався. А виходив тільки сам. Чому вас це все літо не турбувало? Не потрібно писати і наводити паніку, не розуміючи ситуацію.", - заявив Михайло господар кота.

Одна із зоозахисниць на камеру журналістів заявила: "Все місто переймається за вашу тварину, окрім вас. Банально, але ми відповідаємо за тих, кого приручили. Просто у вашого кота є шанс стати щасливою твариною в нормальній родині. Ви, можливо, теж хороша сім'я, але некомфортно вам із твариною. Давайте прилаштуємо її".

Раніше повідомляли, за вбивство тварини передбачено кримінальне покарання - Марина Суркова.

Як повідомляв Знай.uа, поблизу станції "Академік Вернадський" народилися малюки: через тиждень вже почнуть вивчати океан.

Знай.uа писав, українка поскаржилася на погане поводження з кішками в кафе: "Око не розплющується взагалі".