Кияни почали скаржитися на Київблагоустрій через те, що вони влаштували автодозвін тим, хто розміщує на вулицях столиці рекламу.
Про це киянин Олег поскаржився на сайті "Оtzyvua".
Так, киянин розповів, що компанія Київблагоустрій придбала на 1млн 200тис грн обладнання і тепер влаштовує автодозвін тим, хто, на їх погляд, незаконно розміщує рекламу на вулицях.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

"Кожну хвилину цілодобово дзвінки з різних номерів і автовідповідач повідомляє що "Ви порушили благоустрій міста і до вас був застосований авдодозвін". Вимагають звернутися до установи і вирішити питання - зазвичай штраф", - розповів киянин.

Однак, за словами киянина спочатку інспектор повинен двічі попередити, і лише потім ставити на прозвон. Він упевнений, що такими діями, Київблагоустрій порушує закон.

"Але з цим ніхто не морочиться - відразу ставлять на лічильник. Платити штраф не можна, так як питання він не вирішує. Далі штрафи збільшуються в десятки разів. По суті це рекет в законі". - розповів він.

Скарга на "Оtzyvua"
Скарга на "Оtzyvua"

Нагадавши, не мають права: юрист розповів, що робити, якщо з вас почали вимагати сертифікат вакцинації в парку. Українцям розповіли про нові штрафи під час локдауну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Знай писав, что за Кличка вартість будівництва Подільського мосту зросла вдвічі. Київська міська державна адміністрація внесла зміни до кошторису проекту будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

Також Знай повідомляв, що "Слуги народу" перебігають в "Удар" Віталія Кличка. Представники партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу «вливаються до лав партії»УДАР Віталія Кличка".