Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня
Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня

Барселона виграла у Динамо з рахунком 1:0 в матчі Ліги чемпіонів: кияни залишилися на останньому місці в групі

Київське "Динамо", 2 листопада, прийняло каталонську" Барселону " в 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. В результаті матчу Динамо програло Барселоні з рахунком 1:0. Поєдинок четвертого туру групового раунду ЛЧ пройшов на НСК "Олімпійський" у Києві у вівторок, 2 листопада, о 22:00. У Динамо був останній шанс зачепитися за вихід до 1/8 Ліги чемпіонів.

Автомобілі, скріншот: YouTube
Автомобілі, скріншот: YouTube

В українців відбиратимуть машини просто на дорозі

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У злісних порушників швидкісного режиму в містах позбавлятимуть автомобілів. Про це повідомляє портал Мін'юсту. Як повідомляє заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, у великих містах ДВС вилучатиме авто.

Злата Огнєвіч, фото instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, фото instagram.com/zlata.ognevich

"Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася у самотності, незважаючи на закоханих чоловіків

У своїх Insta Stories, Злата повідомила не саму хорошу новину, яка може сильно засмутити відданих фанатів її творчості. У зв'язку з переходом більшості українських міст в "червоні" зони і погіршенням епідеміологічної ситуації через коронавірус, артистка змушена перенести свої листопадові концерти на весну.

Оля Цибульська, фото з instagram
Оля Цибульська, фото з instagram

Кума Дзідзьо Оля Цибульська поскаржилася на дивну "болячку"

Цього разу у своєму Instagram в розділі stories Оля Цибульська поскаржилася на почервоніння шкіри обличчя. Виявилося, що у зірки чутлива шкіра, проте досі таких проблем не було. Це налякало співачку, тому вона вирішила запитати поради у своїх шанувальників. Щоб врятувати свою шкіру від почервоніння співачка вирішила скористатися порадами і придбала спеціальні масла.

Ковид-сертифікати. Фото: Укрінформ.
Ковид-сертифікати. Фото: Укрінформ.
Ковид-сертифікати. Фото: Укрінформ.

В "Дії" можна отримати covid-сертифікат для дітей від 12 років

У додатку "Дія" доступні covid-сертифікати для дітей. Про це повідомляє Instagram-портал diia.gov.ua. З посиленням карантину в більшості українських регіонів стало питання про отримання covid-сертифікатів, які повинні дозволити відвідувати ряд розважальних закладів в червоній зоні карантину. При цьому у "Дії" зазначають, що можна згенерувати covid-сертифікат для дитини від дванадцяти років за умови, якщо вона пройшла повний курс вакцинації.