Стало відомо про те, що зовсім недавно в Харкові завершився Капітальний ремонт вагонів в електричках. У чому тепер полягає різниця.

Про це стало відомо завдяки запису "ВЕХА (Харків)" в Telegram- каналі, де додали фотографії того, як же змінився салон транспортного засобу після капітального ремонту.

Запис про ремонт вагонів, фото: скріншот
Запис про ремонт вагонів, фото: скріншот

На знімках показана електричка ЕР2Т - 7104 на перегоні Люботин Західний-Мерчик після капітального ремонту. У салоні поміняли сидіння, тепер вони повинні бути більш комфортними для пасажирів, практично як в Інтерсіті. Також, обносили всі поручні, двері, і привели в загальному салон в прийнятний зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Все б нічого, однак, сама електричка як і раніше 88-року, і скільки вона ще пропрацює-невідомо. Також, керівництво сподівається, що люди не будуть псувати майно, і прийнятний зовнішній вигляд транспорту можна буде зберегти надовго.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Загадять , питання часу";

"Обiсруть через місяць";

"Надовго не вистачить";

"Там запас міцності такий, що вона ще 20 років відбігає. Подивіться на таблички вагонів метрополітену. На Холодногірській лінії 88 рік це вважай новий вагон))".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Варто зазначити, що про це раніше передавати у прес-службі Південної залізниці. Там зазначили, що приміські електрички в Харкові будуть переобладнані для потреб людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, перехід на зимовий час 2021: як їздитимуть потяги "Укрзалізниці", озвучено новий графік

Раніше повідомляли, що у Укрзалізниці величезні проблеми з дефіцитом локомотивів, саме цю проблему повинна вирішувати компанія

Також, п'яний у зюзю псих у тролейбусі помочився на дитину