1 листопада Москву і Підмосков'я накрив туман. Про це повідомляє телеграм-портал Baza.

Жителі столиці почали активно постити в соціальній мережі Москву-річку, хмарочоси ділового центру і кілька парків, а також будівлю Кремля.

Жителі Москви відзначають, що видимість на дорогах стала все гірше, а також створила унікальний ефект. "Містика", "фільм жахів", "Сайлент Хілл" - такими епітетами городяни супроводжують свої фотографії. При цьому такого ефекту в місті не спостерігали багато років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Синоптики відзначають, що московські тумани розсіються о десятій годині дня 2 листопада. Весь цей час видимість на дорогах складуть не більше сімсот метрів. Водіїв і пішоходів просять бути гранично обережними і уважними.

Раніше Знай писав, страждають тварини, рослини і люди: в Укргідрометцентрі розповіли, чим небезпечні заморозки В Укргідрометцентрі розповіли чим відрізняються морози від заморозків.Зниження температури зазвичай настає раптово, переважно в нічні та ранкові години, коли земна поверхня швидко втрачає тепло від сонячних променів

Також Знай писав, що вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь. Як зміниться погода в Україні вже восени.Цього року, як зазначають експерти, осінь буде не найтеплішою, а прохолодною. Також, очікується чимало опадів.