Осінь вже стукає в двері по всьому світу, і пора поговорити про те, що ж очікує українців. Детальний прогноз погоди, коли чекати перших морозів і снігу.

Цього року, як зазначають експерти, осінь буде не найтеплішою, а прохолодною. Також, очікується чимало опадів.

На початку вересень буде ще кілька спекотних і теплих днів, однак, ближче до кінця місяця холоди будуть поступово огортати громадян. У жовтні буде досить прохолодно, а середині осені і зовсім почнуться зимові заморозки.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

У листопаді піде перший сніг, і буде досить холодно, тому громадянам радять підготуватися грунтовно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перше два дні осені буде суха і тепла погода, після чого прийдуть дощі. До кінця місяця вони будуть змінювати один одного, поки не прийде жовтень з заморозками.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Прогноз на жовтень:

1.10-4.10 - холодна і похмура погода;

5.10-10.10 - опади у вигляді дощу;

11.10-19.10 - похмура і холодна погода;

14.10 - заморозки;

20.10 - 26.10-часом дощі;

27.10 і до кінця жовтня-суха, але холодна погода.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Прогноз на останній осінній місяць - листопад:

Першу половину буде похмура погода з дощами, і порочної нічними заморозками. Вже з 15 листопада синоптики пророкують часом мокрий сніг, а часом цілий снігопад. Морози з нами залишаться вже до весни, як і сніг.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Нагадаємо, що це літо було одним з найспекотніших за останній час. Вчені навіть зафіксували, що в липні 2021 року було найспекотніше за всю історію спостережень. Після цього можна впевнено стверджувати той факт, що клімат продовжує змінюватися.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Нагадаємо, раніше Вдвічі більше за Київ і вагою 315 млрд тонн айсберг відколовся від Антарктиди

Як повідомляє портал Знай.ua Криза безпеки і глобальне потепління - ООН і Google б'ють тривогу в Мюнхені

Також Знай.ua писав, що Чотири місяці літа: кліматологи ошелешили українців прогнозом, коли чекати "глобального потепління"