На Приватбанк поскаржився українець, який вважає що фінустанова повинна була зупинити шахрайські дії. Відповідний пост з'явився на порталі Мінфін.

Він зазначив, що вночі з універсальної картки шахраї списали всі кошти. За дванадцять хвилин відбулося близько 42 списань.

Чоловік склав заяву про повернення грошових коштів через шахрайство, він отримав інформацію, що повернення коштів було відхилено. Українець вважає дані дії неправильним.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

за підсумком виходить, що, блокуючи операції зі списання коштів, вважаючи їх підозрілими в дуже простих ситуаціях, банк порахував, що 42 операції за 13 хвилин — це цілком нормально

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його словами, аферисти, швидше за все, отримали доступ до карти і прив'язали її до одного з акаунтів в системі Google.

Представники банку порадили звернутися в поліцію. Чоловік зазначив, що аферисти могли провести набагато більше операцій і ніякої гарантії повернення немає.

і ніякі системи захисту не збентежив би факт десятків і сотень списань за вкрай короткий проміжок часу через незрозумілий аккаунт з незрозумілим ip адресою з іншої країни.

Знай.uа нагадує: На українку взяли кредит в" Монобанку " після крадіжки телефону, співробітники тільки поспівчували

Як раніше повідомляв Знай.uа: Нові правила і тарифи від Monobank: що змінилося для українців

Також Знай.uа писав: "Monobank" поставив все на паузу: масштабний збій не дає перевести гроші з картки