Українські ветерани можуть отримувати пенсію навіть після виходу на службу повторно. Про це повідомляє портал Armia Info.

Зокрема, виплата військової пенсії регламентується законом"Про пенсійне забезпечення звільнених з військової служби та деяких інших осіб".

В Україні з 17 березня 2014 року діє особливий період, в рамках якого при призові на військову службу виплата пенсійного забезпечення не припиняються.

Пенсіонери з військових, пенсії яких припинилися до початку особливого періоду, можуть отримати свої виплати при звільненні зі служби, а також при обліку загальної вислуги років.

Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України
Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

А ось військові пенсіонери, виплати яких на час служби не було припинено в особливий період, дана грошова допомога здійснюється на загальних підставах.

А це означає, що при повторному виході на службу виплата військовим не припинятиметься.

Як раніше повідомляв Знай.иа: Україна потрапила в топ - 30 найсильніших армій світу: попереду США, Росія і Китай.ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті.

Також ми повідомляли, що "Нова пошта" хоче доставляти посилки за допомогою безпілотника. В Інтернеті з'явилося відео першої тестової відправки посилки від" Нової пошти " з Києва до Харкова, включаючи зворотний напрямок на безпілотному літальному засобі.

Також ми повідомляли, що українці створили петицію, в якій просять президента України Володимира Зеленського і спеціального представника ОБСЄ з переговорів у Тристоронній контактній групі Мікко Кіннунена зупинити війну на Донбасі.