У листопаді цього року очікується сім цікавих астрономічних подій. Про це повідомляє телеграм-портал Naked Space.

Під астрономічними подіями розуміють природні небесні явища, які можна спостерігати в зоряному небі. Місяць і планет взаємно зближуються один з одним або яскравими зірками. Ці явища, а також комети, блиск зірок робить спостереження за небом вкрай цікавим.

У стародавні часи по зірках знаходили дорогу або могли визначити пору року. У листопаді 2021 року заплановано сім астрономічних подій.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
  • 3 листопада-ранкове зближення Меркурія і Місяця;
  • 5 листопада-протистояння урану;
  • 8 листопада-вечірнє зближення Венери і Місяця;
  • 10 листопада-вечірнє зближення Сатурна і Місяця;
  • 12 листопада - пік активності метеорного потоку Північні Тауриди;
  • 17 листопада - пік активності метеорного потоку Леоніди;
  • 19 листопада - часткове місячне затемнення.

Нагадаємо, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача. Астролог поділився прогнозом на перший осінній місяць

Раніше повідомляв Знай, гороскоп і передбачення: як загадати бажання, щоб воно точно збулосяексперти стверджують, що у людини може відкритися друге дихання, і він відразу відчує, як його фізична сила почне рости.

Також ми повідомляли, як зустрічати Новий 2022 за східним календарем. Через місяць після традиційного Нового року настає Новий рік і за китайським календарем. Зазвичай українці не чекають лютого для того, щоб сподобатися новій тварині, яка стане символом протягом наступних 12 місяців.