Віталій Кличко повідомив про додаткові обмеження в Києві в період локдауну. Про це він розповів на Радіо Свобода в програмі "суботнє інтерв'ю".

Починаючи з понеділка, 1 листопада, українська столиця переходить в "червону" зону карантину. Тепер для відвідування торгових центрів, закладів харчування та ЦНАП, а також для проїзду в громадському транспорті буде потрібно ПЛР-тест або сертифікат про вакцинацію.

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Київський мер Віталій Кличко заявив, що наявність сертифікатів про вакцинацію від COVID - 19 або тестів у пасажирів громадського транспорту столиці з 1 листопада перевірятимуть спеціальні рейди. Мер столиці зазначив, що будуть штрафи.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ті люди, які нехтують ключовими правилами, будуть оштрафовані. Вибачте, будь ласка, ми повинні це робити
, - зазначив київський мер.

Але при цьому, за словами Володимира Кличка, спеціальних перепусток у громадському транспорті не буде.

Спецпропусків не буде, і я сподіваюся, ми до цього не дійдемо, але рейди перевіряючих щодо дотримання ключових правил будуть однозначно
, - повідомив він.

Раніше повідомляли, Землю накриє" Червона " магнітна буря, українцям радять берегти голову: ПІК вже близько.

Як повідомляв Знай.иа, Громадські роботи, арешт та стягнення: чим загрожує несплата аліментів залежно від суми, пояснення Мін'юсту.

Знай.иа писав, 500-600 смертей на день - це єдиний серйозний аргумент за введення локдауну, - Анатолій Якименко.