У Харкові, в ніч з 26 на 27 жовтня 2021 року сталася смертельна ДТП за участю 16-річного водія Миколи Харківського, який був за кермом Infiniti.

Разом з неповнолітнім в машині сиділи ще три людини. Одна з них Єлизавета Дусик, яка перебувала біля нього на пасажирському сидінні. Її мама розповіла, що вони вже встигли дати свідчення.

16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео
16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео

Харківський адвокат Ігор Черняк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про те, що відповідати за подію повинен не тільки юнак, але і його батьки, і службовці. Група "захисників" буде безкоштовно представляти інтереси постраждалих у ДТП

"Ми зробимо все можливе, щоб покарати винуватця, але не тільки. Винний тут точно не один. Є батьки, які винні не менше. У моральному плані - без сумнівів. Наша мета - спробувати довести їх провину в правовому плані. Таких прецедентів ще не було. Але ми будемо працювати, щоб такий прецедент виник", - розповів Черняк.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

ДТП у Харкові, фото: Нацполіція
ДТП у Харкові, фото: Нацполіція

Після цього він додав, що також були і уповноважені особи, завданням яких було спостереження за Миколою Харківським. Але цього не сталося.

Адвокати, скріншот: Facebook
Адвокати, скріншот: Facebook

Нагадаємо, дівчина з Infiniti після ДТП у Харкові запевнила, що авто вів 16-річний мажор: "Приходять погрози"

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річний мажор "спихнув" провину на СТО після смертельної аварії: гальма відмовили

Знай.ua писав, прокляття Зайцевої: у Харкові дівчина на Infiniti збила на смерть пішохода слідом за 16-річним мажором