Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Нещодавно неприємності чекали покупців Дніпровського магазину "Салтівський м'ясокомбінат", які придбали несвіжі яйця з грибком всередині, а ще українця, який замовив смачну курочку з KFC, що опинилася всередині сирої.

Магазин, фото: Знай.ua
Магазин, фото: Знай.ua

Але зараз пропонуємо поговорити про нелегке життя українських пенсіонерів, частина яких виявилася відображена на відео біля прилавка. Ситуація сталася в одному з супермаркетів Житомира. Там, хтось із інших покупців, зняв, як вони просто "розмітають" окремий сорт хліба"соціальний". Його продаж відбувається за заниженою вартістю.

"Доброго ранку, зайшов в магазин і обімлів: пенсіонери хапають соціальний хліб, беруть багато, так як їм просто нічого їсти. Пенсія 2200 грн., сумно😔", - написав автор відео.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Причому тут нічого їсти, якщо він реально дешевше і зберігається може не один день. Люди стратегічно мислять", "Його ріжуть на шматочки і заморожують", "Не можна стільки багато хліба їсти. вже давно доведено, що зменшення калорій продовжує життя", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, не тільки надбавка в 400 гривень: українцям показали, як "вираховують" пенсії і зарплати в 2021 році

Як повідомляв "Знай.ua", українським пенсіонерам назвали нові суми надбавок на 2022 рік: не менше 3 тисяч гривень

Знай.ua писав, молодий псих бризнув балончиком в обличчя пенсіонеру з криками "Слава Україні"