У суботу, 30 жовтня, в Україні очікується чудова погода. У цей день буде прекрасно все - і сонце, і плюсова температура повітря, а також відсутність опадів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +18 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +14 градусів, вночі – від +4 до +7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +11 до +14 градусів, а вночі – від +4 до +8.

У східних регіонах-вдень від +11 до +14, вночі – від +4 до +7. На півдні температура повітря - від +12 до +14 градусів вдень, нічна – до +7 градусів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Погода на 30 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 30 жовтня, фото Укргідрометцентр

"30-31 жовтня - сонце, тумани, багато ще красивого листя на деревах і під ногами. Тепло", - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 30 жовтня в Україні

30 жовтня вшановується пам'ять святого пророка Осії, який мав дар сповіщати лиха. В цей час закінчувався літній шлях і починався зимовий: "На пророка Осію колесо прощається з віссю" - віз в сарай ставили, сани на світло витягали. А погоду передбачали по зозулі: якщо вона кує на сухому дереві, то скоро буде мороз.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною