Українцям розповіли про пару, яка закохалася один в одного вже в зрілому віці. Їм давно за 60, кожен день починається з поцілунків, а одружилися вони в Лас-Вегасі.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Твій день", що на телеканалі 1 + 1.

Сергію 66, а Інні 67, і 7 років тому вони прийняли рішення одружитися, і не в простому місці, а в Лас-Вегасі. І їм здається, що тільки в той момент вони почали насолоджуватися життям, в зрілому віці.

Сергій і Ніна Хведченя, фото: скріншот з відео
Сергій і Ніна Хведченя, фото: скріншот з відео

Кожен день Сергій і Ніна починають з обіймів і поцілунків. А ще кілька років тому жоден з них не вірив у те, що знайде справжнє кохання в зрілому віці. Сьогодні подружжя проживають життя в своє задоволення. Пара об'їздила всю Європу, а коли вийшли на пенсію, зайнялися тим, про що завжди мріяли: зйомками у фільмах, рекламі та кліпах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сергій був одружений ще будучи студентом, і тоді розчарувався в любові, вирішивши, що підходящої для нього жінки не існує. Але, раптом, в 52 роки він зустрів свою Ніну. Жінка була на той момент вдовою, і вона написала йому в соціальних мережах.

Сергій і Ніна Хведченя, фото: скріншот з відео
Сергій і Ніна Хведченя, фото: скріншот з відео

У 2009 він зізнався їй в Парижі в любові. Ще через чотири роки було зроблено пропозицію поруч з Ніагарським водоспадом, а весілля було прийнято зіграти в Лас-Вегасі. Українських друзів без свята вони теж не залишили, і одружилися в рідних краях вдруге.

Після того, як вони в студії зняли відео в TikTok, ведучі запитали у пари, як зберегти романтику, і бути щасливим навіть в такому пристойному віці.

"Знаєте, я вважаю, що по-перше жінка повинна бути мудрою, поступливою. Потім, обов'язково має бути довіра, взаєморозуміння, турбота один про одного. Це все і є любов " - розповіла жінка.

Нагадаємо, Варварі зробили ніс - з чола, а губи - зі щік: дівчина все життя носить на собі каліцтва. Варвара з усім цим впоралася, всупереч думці суспільства