Україна потрапила у топ-30 найсильніших армій світу: попереду США, Росія та Китай

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Збройні сили України потрапили у ТОП - 30 найсильніших армій світу, піднявшись у світовому та європейському рейтингах. Таким чином, ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті.

Перші 3 місця залишилися незмінними, їх посідають потужні армії США та Росії й замикає трійку лідерів Китай.

Українці масово просять допомогу на поховання: злиденної пенсії вистачить на пів домовини

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Соціальна допомога, фото: кадр з відео
Соціальна допомога, фото: кадр з відео

Фонд соціального страхування за перші три квартали 2021 року прийняв на фінансування допомоги на поховання сім'ям 9,3 тис. українців. Відповідної допомоги було виділено на 14,9% більше, ніж в аналогічному періоді 2020 року. Загальна сума допомоги склала 38 млн гривень, а розмір допомоги - 4100 грн.

Дівчина з Infiniti після ДТП у Харкові запевнила, що авто вів 16-річний мажор: "Приходять погрози"

ДТП у Харкові, кадр з відео
ДТП у Харкові, кадр з відео

Свідок смертельного ДТП, яке сталося в ніч з 26 на 27 жовтня у Харкові, 16-річна Ліза запевняє, що авто вів Микола Харківський. За словами мами постраждалої дівчини Наталії Дусик, Єлизавета сиділа попереду на пасажирському сидінні, ззаду перебували двоє її друзів - Михайло і Валерій. А керував автомобілем, за словами дівчини, Микола Харківський.

Тіна Кароль заговорила про дорослого сина, чим вони займаються у вільний час удвох: "Троллимо один одного"

Тіна Кароль з сином, фото з Instagram
Тіна Кароль з сином, фото з Instagram

Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила трохи поговорити про її сина. Він людина непублічна, і не хоче популярності, тому розповіді про нього можна почути не так часто. З улюблених занять вона назвала тільки одне, і як виявилося, воно досить неоднозначне - тролити один одного, жартувати люблять.

Леся Нікітюк перетворилася на відьмочку перед Хелловіном: як Аліса Мілано з "Зачарованих"

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories


Леся Нікітюк показала ідеальне перевтілення, опинившись в шикарному вбранні з величезним капюшоном. В Stories, телеведуча мовчазно показала своє нове шикарне вбрання з величезним капюшоном і "збільшеними" вушками.