Батьки винуватця смертельної ДТП у Харкові Миколи Харківського шукають способи, як урятувати сина від покарання.

Про це повідомив у Instagram керівник організації "Хантерс-Харків" Станіслав Жадан.

Зазначається, що зараз батьки 16-річного юнака, який був за кермом автомобіля Infiniti намагаються підкупити пасажирів, які їхали з їхнім сином, щоб вони взяли провину на себе. Станіслав Жадан послався на сестру одного з постраждалих в аварії.

ДТП у Харкові, фото Newsroom
ДТП у Харкові, фото Newsroom

"Щоб ви розуміли ницість винуватців цієї ДТП, ми вийшли на зв'язок із сестрою одного з хлопців, який перебував у машині… Наскільки нам відомо, пропонують величезні гроші для того, щоб один із пасажирів цієї машини взяв провину на себе замість водія", – розповів Жадан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто нагадати, що учора, у вівторок, 26 жовтня у Харкові на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської 16-річний водій Infiniti летів на червоний і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці пригоди. У салоні Infiniti окрім водія перебувало ще три пасажири, всі вони у важкому стані.

Харківський Микола Миколайович, фото: Instagram
Харківський Микола Миколайович, фото: Instagram

Неповнолітнього водія Infiniti правоохоронці затримали. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, батько мажора, учасника кривавої ДТП у Харкові, здивувався, що про його сина "не написали нічого хорошого"

Раніше Знай повідомляв, що "тато йде в запій, всі гроші у матері": що відомо про 16-річного мажора, який влаштував ДТП у Харкові

Також Знай повідомляв, прокляття Зайцевої? У Харкові 16-річний водій летів на червоний-один загиблий і троє поранених.