Як відомо, днями в Харкові сталася аварія, яка сколихнула всю країну. 16-річний підліток Микола Харківський потрапив на великій швидкості в аварію у результаті якої загинула людина. Батько вперше дав коментар.

Про це стало відомо завдяки порталу KHARKIV Today, журналісти якого з взяли кілька слів про подію у Михайла Харківського.

Як відомо, 16-річний хлопець був затриманий в ніч з 26 на 27 жовтня, відразу після того, як його оглянули в лікарні. Саме він за інформацією від поліції і був за кермом.

ДТП у Харкові, скріншот: YouTube
ДТП у Харкові, скріншот: YouTube

За різною інформацією, разом з Миколою Харківським в машині знаходилося два або три пасажири, в тому числі 16-річна дівчина. Всі вони з травмами різного ступеня тяжкості знаходяться в лікарні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Батько Миколи не хоче давати коментарі засобам масової інформації, і не розуміє, чому про його сина не написали з моменту аварії нічого хорошого.

Харківський Микола Миколайович, фото: Instagram
Харківський Микола Миколайович, фото: Instagram

"Ви хочете зайнятися чорним піаром? Зрозумійте мене правильно просто як батька. Я зараз не хочу говорити, тому що все вийде проти мого сина. Вся інформація, яка викладена в інформаційному середовищі, спрямована на те, щоб зробити з колі злочинця. У машині було ще троє людей, і один з цих чоловік був за кермом. Ніхто не хотів його залучати і шукати. Мій син з місця події нікуди не подівся. Може бути і Микола, а може бути і не Микола був за кермом. Зараз мене захльостують емоції, я ні в якій мірі не виправдовую нікого, скоєно страшний злочин, немає людини. Чому нічого не було викладено хорошого, нічого хорошого про людину не сказали, А сказали тільки одне погане. Нічого не наводить на думку про те, що це все спланована акція?"- відповів журналістам Михайло Харківський.

Він зазначив, що у сина пробита голова, там діра. Він намагався його залишити в лікарні, але нічого не вийшло.

ДТП у Харкові, фото: Репост
ДТП у Харкові, фото: Репост

Відразу після аварії в поліцію подали заяву про викрадення, і ким воно було подано - батько не знає.

Нагадаємо, що в Харкові 16-річний водій летів на червоний-один загиблий і троє поранених.

Як повідомляв Знай, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять "ПДР для самокатів"

Також Знай писав, камені проти стихійного паркування: комунальники вийшли на новий рівень боротьби з порушниками.